MOSSEBO GÄSTHEM

FANTASTISK MILJÖ I VÅR TRÄDGÅRD 

I juni 2003 tog vi, Andy och Pernilla över Mossebo Gästhem som då varit en restaurang- och cateringverksamhet i 18 år. Vi har gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangverksamhet. Pernilla är den som står för den goda maten och Andy  & vår son Victor ger er den bästa tänkbara servicen. Tillsammans för vi Mossebo´s goda rykte vidare.

Hos oss hittar ni svensk traditionell husmanskost med influenser från andra länder och det moderna köket. Vi skräddarsyr enligt era önskemål kring födelsedagar, bröllop eller bara en trevlig sammankomst. Kan ni inte komma till oss kommer vi naturligtvis till er.

Bjuder ni gästen så kommer vi maten och hämtar resten efter festen  . 

Mossebo ligger strax utanför Astrid Lindgrens Vimmerby längs riksväg 40 mellan Vimmerby och Mariannelund vid Mossjön, på vägen kan man också passa på och besöka Bullerbyn ,Katthult och filmbyn.

Varmt Välkomna till en genuin miljö hälsar Andy & Pernilla med personal!

Mossebo Gästhem är till salu ! Vi säljer nu verksamheten med inventarier pga hälsoskäl. Mossebo har endast haft 2 ägare och har varit restaurang i över  30 år ! Stabil omsättning ,fördelaktig hyra. Allt finns så det är bara att slå upp dörrarna och börja servera! Vid intresse maila mossebogasthem@live.se 

Väl mött Pernilla & Andy 

MORSDAG 27/5 -18 KL 13,00 

VI SERVERAR TRADITIONELLT SMÖRGÅSBORD 

245 kr vuxen 130 kr barn ( 3-12 år )

BOKA BORD 

mossebogasthem@live.se

0704-197456 

VARMT VÄLKOMNA HÄLSAR PERNILLA & ANDY MED PERSONAL  

 

VI SÖKER MEDARBETARE TILL SOMMAREN

DU HAR ETT INTRESSE FÖR SERVICE OCH ÄR FLEXIBEL DU ÄR 18 ÅR ELLER MER , VI SER GÄRNA ATT DU HAR BIL MEN ETT KRAV ÄR KÖRKORT ! VI SÖKER KOCK, SERVITRISER/SERVITÖRER

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN 

SKICKA MAIL  VID INTRESSE  mossebogasthem@live.se